Babaszoba fertőtlenítés újszülött érkezése előtt.

Bejegyzés megosztása

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

A kórházból hazahozott újszülött babák – annak ellenére, hogy az anyatejben lévő ellenanyagok védik őket – fokozottan érzékenyek a fertőzésekre. Megóvhatjuk a fertőzések nagy részétől, ha alaposan megtisztított, fertőtlenített lakással várjuk hazaérkezését.
Az újszülött környezetében eleinte jobban kell vigyázni a megfelelő higiénia betartására mert még nem rendelkezik megfelelően erős saját védekező rendszerrel, ezért azok a dolgok is veszélyt jelenthetnek számára amik a lakás többi lakójára nem. A babaszoba ózonos tisztítása egy plussz biztonságot ad ami megnyugtatás az aggódó szülőnek. Közösségbe járó kisebb testvér esetén különösen ajánlható. 

Miért az ózon a legjobb fertőtlenítő megoldás a babaszobákban?

Az ózonos fertőtlenítés egy abszolút vegyszermentes és természetes folyamaton alapuló fertőtlenítő eljárás amellyel a kezelt környezet, kórokozóktól, penészgombáktól mentes így a baba számára maximálisan biztonságos lesz. 

A fertőtlenítés során nem csak a látható -mint pl. penész. -, hanem a nem látható kórokozók is elpusztulnak a tárgyak felületén is és a levegőben is. Ezzel biztosak lehetünk abban, hogy újszülött babának megfelelően higiénikus és biztonságos környezetet biztosítunk. Az ózon lebontja az új bútorokból kipárolgó vegyi anyagokat  (VOC-k) is. (ilyenek pl. a bútorlap gyártásához használt ragasztóanyagok)

Az ózon fertőtlenítő ereje és behatási ideje a legismertebb kórokozókra vizsgálva>>

Kisgyermekes családoknak ajánlott az ózonos lakásfertőtlenítés:

Az ózonos lakásfertőtlenítés különösen ajánlott járványos időszakokban kisgyermekes lakásokban. Megelőzhetők a betegségek vagy megakadályozható a továbbterjedése a család többi tagjára.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy értesülhess legújabb újdonságainkról

Több bejegyzés

Ózon infó

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítőszer

Az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer, mely a gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat.

Ózon infó

Az ózon biológiai hatása

Az ózon rendkívül erős oxidálószer, mely a biológiai molekulaszerkezeteket károsítja, a szerves kötésekben lévő szénatomok kettős kötéseinek megbontásával.