Lakásfertőtlenítés

Bejegyzés megosztása

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lakásfertőtlenítés betegség megelőzéshez,
betegség után a higiénia helyreállításához vagy műtét utáni lábadozáshoz, 

Ózonnal a betegségek ellen

Már egyetlen kezeléssel higiénikussá tesszük otthonát egy 100%-ban természetes vegyszer nélküli technológiával, mely az ÓZON rendkívüli fertőtlenítő hatását alkalmazza. Az ózonfriss otthonhigiénia eljárás rövid idő alatt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat, semlegesíti a polleneket és más allergiát okozó részecskéket, megszünteti a füst-, cigaretta szagot és minden más kellemetlen szagot.

Az ózonos fertőtlenítés biztonságos környezetet teremt. A fertőtlenítés 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat valamint a kezelés során az allergia bizonyos típusaiért felelős gombák is elpusztulnak és a helyiségekben található poratkák száma is jelentősen csökken.

Az ózonos fertőtlenítés különösen ajánlott légúti megbetegedéssel, allergiával élőknek, dohányzást elhagyóknak, betegségből lábadozóknak, műtéti beavatkozás után lévőknek vagy fertőzéses időszakban megelőzés céljából.

Miért az ózon az egyik legjobb fertőtlenítő eljárás?

Az ózon – megfelelően alkalmazva – az egyik legerősebb fertőtlenítőszer a világon. Alkalmazása egy természetes folyamaton az aktív oxigén erején alapul. A baktériumok vírusok nem képesek védekező mechanizmust kialakítani ellene, ezért széles körben használható mikroorganizmusok ellen. Az ózonos kezelés során nem használunk vegyszert, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb ellenszere a kórokozóknak, penészgombáknak. Ezt számos tudományos kutatás és orvosi publikáció is alátámasztja. A kezelés egyszerű, rövid ideig tart nem igényel különösebb előkészületet. Eredménye egy garantáltan kórokozómentes környezet, ami elengedhetetlen betegségből lábadozóknak, műtét után lévőknek, vagy csak a betegségek megelőzéséhez.

Olvassa el hogyan hat az ózon a baktériumokra, vírusokra

Lakásokban (irodákban) is alkalmazható?

Az ózon az egyetlen olyan fertőtlenítő eljárás amely berendezett lakásokban, irodákban is biztonsággal és hatékonyan alkalmazható. Az ózon gáznemű anyag. Nem hagy foltot a berendezési tárgyakon, textíliákon, nem károsítja a berendezési tárgyakat, festményeket és nem okoz elváltozást az élelmiszereken. Egy lakás kezelésénél egyedül a növényeket kell kivinni a helyiségből, más előkészületet nem igényel. Az eljárás viszonylag rövid ideig tart és szakaszolva szobánként is végezhető.

Fontos tudni!

Az ózon jól alkalmazható szagtalanításra is, ehhez azonban jóval kisebb koncentráció szükséges, mint egy fertőtlenítési célú eljáráshoz. Fertőtlenítést ózonnal csak megfelelő hatékonyságú gépekkel lehet végezni. Erre csak professzionális gépek és műszerek alkalmasak amelyek igen drága berendezések, szemben a szagtalanításra tervezett ‘olcsó’ ózongenerátorokkal. Sok cég vállalkozik fertőtlenítési feladatra megfelelő gép és műszerek nélkül, ami azt a kockázatot rejti, hogy az eljárás eredménytelen lesz és ennek ellenőrzése sem lehetséges vagy nagyon költséges. Tájékozódjon mielőtt szolgáltatót választ!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy értesülhess legújabb újdonságainkról

Több bejegyzés

Ózon infó

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítőszer

Az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer, mely a gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat.

Ózon infó

Az ózon biológiai hatása

Az ózon rendkívül erős oxidálószer, mely a biológiai molekulaszerkezeteket károsítja, a szerves kötésekben lévő szénatomok kettős kötéseinek megbontásával.